Pininfarina Ferrari Sergio,

Pininfarina Ferrari Sergio Detail e

De concept car op deze foto’s doet me denken aan een meesterwerk van de hand van dezelfde Pininfarina waarnaar deze wagen vernoemd is, de Ferrari Mythos. Gek genoeg als je ze naast elkaar zet lijken ze totaal niet op elkaar. Maar toch zijn er zeker wel gelijkenissen. De Mythos was in 1989 bij het verschijnen overigens een rete futuristisch model, kan je het voorstellen?

En dat is precies een van de gelijkenissen die deze Mythos met de Sergio heeft. De Sergio is een moderne versie van de Dino uit 1965. Eigenlijk is Pininfarina een beetje Nike aan het uit hangen. Trek wat oude klassiekers bij elkaar, hussel ze goed door, hang er high tech shit aan en bam, we hebben weer een nieuw modelltjes. Want naast de ’65 Dino en de ’89 Mythos, is de kleuren combo gejat van de 512BB. Ben je er nog? Anyways, leuk nieuw modelletje, maar of die ooit uit komt, is nog maar de vraag. Wellicht belandt ook deze prototype naast die van de Mythos in de garage van de Sultan van Brunei.

Pininfarina Ferrari Sergio

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.