PL Clothing Blue Label,

PL Clothing Blue Label,

Vorige week schreef ik al een kort item over een vette drop van PL Clothing. Wat blijkt, die items kwamen uit de Blue Label drop van PL Clothing. Heeft Piet Ceizer dus effe zich helemaal uitgesloofd en een 6 tal unieke packs gedropt. En gooi ik met mijn botte kopf enkel een shirtje en een trui op het net. Blijkt er veel meer moois te zijn, check het.

De 6 packs zijn: de Broke Millionaires pack, de Love pack, de Freedom pack, de Clean pack, Pastel pack en de Achievers pack. En de naam geeft ook wel direct het thema weer. Stuk voor stuk erg dope packs. Laten we beginnen met de Broke Millionaires Pack bestaande uit een crewneck sweater, tee en cap.

3

En dan is daar de Love pack. Die verrassend met hetzelfde recept komt. Een trui, een tee en een cap. Echter deze keer is de basis kleur Bordeaux in plaats van paars. Voor ieder wat wils uiteraard.

5

Het Achievers pack is iets uitgebreider. Deze pack bestaat uit een cap twee tee’s en een button down shirt. De hoofdkleur is donkerblauw en de print is wederom top! We came too far to ever go back. Het past weer heerlijk in het Chase your dreams mantra van dit label.

12

Ben je minder van de prints, dan heeft PL Clothing speciaal voor jou het Clean pack. Yep, hele subtiele branding op de borst. Heel erg vet gedaan, een PL Clothing item koop ik voor de grote print met de heerlijke typografie. Hoewel er zeker voor deze Clean pack goeie momenten te bedenken zijn. De Clean pack komt met 3 crewneck sweaters en 2 tee’s. Bijzonder Clean.

7

Ook heb ik nog een set foto’s ontvangen van de Pastel pack. Een mooi overhemd met een borstzakje en elbowpatches op de mouwen. Leuk detail de contrasterende lappen stof in de manchetten en kraag. Het bijbehorende t-shirt is ook weer top.

9

En dan is er ook nog de Freedom pack. En nu heb ik veeeeeeel foto’s ontvangen in mijn mail De foto’s van de Freedom pack ontbreken nog. Echter een beetje gluren bij FreshCotton leert ons al snel welke pack dat zou moeten. En ja, ook die is de moeite van het bekijken waard. Dikke props naar Piet Ceizer voor het droppen van een uiterst complete collectie. En nog dikkere props naar de winkels die deze vette lijn van Hollands Glorie op voorraad nemen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.