Quoddy Witte Loafer,

Quoddy White Suede Penny Loafer Crop

De Penny Loafer, een van de must haves volgens de overleveringen van de Ivy League. Althans, op pagina 129 van Take Ivy, wordt vermeld dat je toch echt wel een paartje in de kast moet hebben staan. Echter, gaan we een tikkie van het pad af met deze variant van Quoddy. Take Ivy zegt dat we een zwarte, bruine of blauwe Penny Loafer moeten hebben. 

Maar ja, volg je alle regels zo streng? Dat dacht ik ook van niet. Deze Penny Loafer van Quoddy is wel geniaal. Dat witte houdt je never nooit zo sprankelend wit, maar voor de verandering is het geen ramp. Deze schoen moet gedragen worden. Het wit suède combineert heerlijk met die gum zool. Matched prima met een lichte denim, of chino in welke kleur dan ook.

Quoddy Penny Loafer Wit Suede

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.