Ralph Lauren Hiking Parka,

Ralph Lauren Hiking Parka Crop

Yes! Het design team van Ralph Lauren heeft de oeroude Mountain Parka ook weer eens onder handen genomen. De unit hebben ze de naam Hiking Parka mee gegeven. Maar god mag weten wat het verschil is tussen een Hiking en een Mountain Parka. Alles wat ik weet is dat het er erg vet uit ziet.

En in tegenstelling tot de meeste Mountain Parka’s van de verschillende labels, hebben ze bij Ralph Lauren een poging gedaan een vintage look eraan te geven. Je weet wel een beetje de Denham en Nigel Cabourn trukendoos open trekken en gaan. Het resultaat is verrassend goed te noemen. Belachelijk veel details zijn verwerkt in deze jas, die een verdomd lekkere wassing heeft mee gekregen. Serieus goed bezig daar bij Ralph Lauren. Ook vet dat Number Six London een item als deze gewoon in de webshop heeft. Het is toch echt zo’n jas die je real life moet zien om goed te waarderen.

Ralph Lauren Mountian Parka

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.