Scotch & Soda Button Down,

Scotch Button Down e

Scotch & Soda, tsja, wordt door velen nog gezien als het copy-paste label van de lage landen. Maar ze maken echt serieus wel mooie items die niet direct te herleiden zijn naar andere vette labels. Sowieso doen ze het met hun Amsterdams Blauw denim lijn erg lekker. Maar ook in tops hebben ze hier en daar leuke units.

Ik ben sowieso wel fan van de fit van hun shirts. Voor mijn niet ├╝berslanke maar zeker niet Amerikaanse lijn is de fit echt top. Hun button downs zijn dus typische items die je online eenvoudig besteld wanneer je eenmaal bepaald hebt welke maat de jouwe is. Maatje L hier, en besteld hier. Die zakdoek echter, daar zal ik mijn schoenen maar mee poetsen. Die hoort niet in de borstzak van je shirt.

Scotch Button Down

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.