Scotch & Soda Checked Shirt,

Scotch e

Wat wel lekker past bij die schoentjes van deze ochtend? Uiteraard een goeie raw denim, maar dan met daarop een casual geblokt shirt. Beetje felle kleurtjes kunnen geen kwaad. Met die gedachte ging ik effe door de catalogus van de Bijenkorf bladeren en daar spotte ik dit shirt van Scotch & Soda.

En deze ademt gewoon zomer. De kleurencombo is lekker. Het materiaal is superlicht en dun. Past wel een beetje bij het extreme lichte gewicht van die Clarks van vanochtend. De fit van de shirts van Scotch is overigens echt prima te noemen. Niet te slim fit, maar ook weer niet zo ruim vallend als Polo. Kwa fit lijkt het meer op Gant Rugger, wat dus gewoon goed te noemen is. Als ze dat nog eens bij de Bijenkorf gingen verkopen, dan hoefde ik nooit meer naar een andere shop. Maar voor nu, haal je gewoon dit shirt daar.

Scotch Shirt Blocked

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.