Scotch & Soda Geruit Western Shirt,

Scotch Soda Western Shirt Sun Faded Detail Crop

Weet je, Scotch & Soda blijft gewoon een van onze favoriete labels van Hollands Glorie. Natuurlijk zijn niet alle items altijd even origineel, maar sommige shit hebben ze gewoon belachelijk goed op orde. Hun denims zijn vet, hun basics zijn top en wanneer ze af en toe een item als dit shirt hier droppen, dan kan je het toch gewoon niet haten?

Gewoon een geruit Western achtig shirt zou je zeggen, maar check de details. Het verloop van de schouders naar de body. De verschillende borstzakken, waar voor de nerd een pennenhouder in zit. En dan verder naar beneden, de steekzakken, mooi afgewerkt met leder randen. Rock hem als shirt, of als jas over een denim shirt. En wees blij met die Hollands Glorie.

Scotch Soda Western Shirt Sun Faded

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.