Scotch & Soda Military Jacket,

scotch military jacket crop

Ja we hebben heel even aan de lente mogen ruiken. Maar vooralsnog blijven we vast hangen in kou, sneeuw en ijzel. Dus leuk die zomerjassen overal op stock, we zoeken nu nog even wat warmte. Of je rockt natuurlijk een jas op een goed tee en draagt voor de warmte buiten een winterjas eroverheen. Is ook nog een optie, daar is deze jas overigens prima geschikt voor.

Ik bedoel, waarom zou je deze Military Jacket van Scotch & Soda enkel als zomerjas rocken? Met een goed shirt eronder kan die ook prima gedragen worden op een mooie denim terwijl je in huis of op kantoor bent. Who cares, het is stylish, warm en praktisch. De details van deze jas zijn schrikbarend vet. Waar haalt Scotch & Soda zulke design huzarenstukjes vandaan? Denimplus in Bussum heeft een fikse collectie Scotch & Soda trouwens.

Scotch Military Jacket

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.