Scotch & Soda zwembroek,

Scotch Soda Swin Trunks Crop

We gaan die weekend op zoek naar het meervoud van de paasei,met de huidige temperaturen wordt dat automatisch paasijs, shit is vaag, global warming my ass. Ik wil dat het tijd wordt dat wij deze Scotch & Soda zwembroek gewoon aan kunnen en op het strand in Holland kunnen gaan bakken. Even serieus, hoe moeilijk kan het zijn? Natuurlijk kan je eenvoudig een vliegticket boeken naar een tropisch eiland om daar te gaan bakken. Maar kom op, ooit kon dat ook gewoon in Nederland. Hoe veel vrolijker zou iedereen rondhollen wanneer de zon zou schijnen? Ik bedoel maar, Helga belde en vertelde dat we vette pech hebben en gewoon moeten wachten. Maar mocht die zomer ooit komen, dan is deze zwembroek van Scotch & Soda prima aan te raden.

Scotch Soda Swin Trunks

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.