Suit Burhan Sweater,

Suit Breton Crewneck Detail Crop

Eerder deze week schreef ik al heel blij over Suit. En vandaag kan er weer een item van hun label aan je verlanglijst toegevoegd gaan worden. We hebben het hier over de Burhan Sweater van Suit. Een sweatshirt welke duidelijk geïnspireerd is op de ouderwetse Bretonse truien. Suit heeft deze sweater alleen een heel eigen twist gegeven door hem in een sweatstof uit te voeren.

Het resultaat is verbluffend eenvoudig. Dit is de perfecte trui voor over een denim shirt op de zondag middag, wanneer je naar de Chinees toe wilt lopen om rond 7 uur met je bord op schoot Studio Sport te kijken. Overigens doet die het ook prima bij een koud biertje in de avondzon bij een willekeurige strandtent. Anyways, de vide van deze trui lijkt me duidelijk, en ja die vibe wil je hebben.

Suit Breton Crewneck

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.