SUPER Classic Velvet Moss,

SUPER Classic Velvet Moss Crop

Kijk eens welke bril weer eens terug van weggeweest is. De Classic van SUPER, ook wel RETROSUPERFUTURE, is weer terug te vinden in de huidige collectie van dit fantastische label. En omdat blauwe glazen nu helemaal hip zijn, komt SUPER gewoon met een bruine tint. De blauwe hebben ze namelijk al eens gehad.

Ja dit SUPER is zeg maar zo’n label dat niet 1 seizoen voor loopt, maar gewoon een paar jaar voor de massa uitwerkt. Daarnaast maken ze ook nog eens hoogwaardige brillen met uitermate goede glazen. Niet zo maar een fashionable label, integendeel zelfs. Dit is label heeft kwaliteit boven design staan. Alleen ze zijn in beide facetten belachelijk goed! Deze bril vindt je bij die denimshop in Bussum, Denimplus, erg vet ga er eens langs.

SUPER Classic Velvet Moss

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.