Woolrich Woolen Mills Flight Jacket,

Woolrich Woolen Mills Flight Jacket Crop

Als vaste lezer van OurBubble weet je al lang dat we Mark McNairy een held vinden. En dit komt niet enkel door zijn schoenen, of overdreven polka dot broeken. Als ontwerper voor Woolrich Woolen Mills doet die het namelijk ook niet onverdienstelijk.

Ik denk dat we kunnen stellen dat die voor Woolrich Woolen Mills puike stukjes neerzet. Wat te denken van deze Flight Jacket. Een typisch Americana item met een vleugje Ivy League en een Sartoriaal verantwoorde snit. En dat allemaal gemaakt van een ripstop katoenen lap stof in het donkerblauw. Niet gek, zeker niet gek.

Woolrich Woolen Mills Flight Jacket

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.