Alden Cooney Snuff Suède,

Alden Cooney Boot Crop

Natuurlijk draag je niet enkel en alleen sneakers, snap ik, doen wij hier ook niet. En dus nog een kleine tip voor deze vrijdag middag. Check deze Alden Cooney Boots, welke nu te pre-orderen zijn bij Leffot. Godallerjezus wat is dit een fantastische schoen. Hier kan ik heel veel woorden over opschrijven, maar kijken naar het plaatje zegt toch wel voldoende.

De schoen is gemaakt in een heerlijke Snuff Suède, de boot kent een toe-cap met een uiterst subtiele broguering. De veteroogjes worden aan de schacht afgewisseld met veterhaakjes en de zolen zijn van de befaamde Alden Flex Soles. Dus, deze schoen is lekker aan de voeten en lekker voor het oog. Tevens goed te combineren met haast iedere outfit. Dus als je dan toch nog eens een paartje Aldens wilde kopen, dan lijkt me dit een geschikt setje. Hou wel even rekening met de wachttijd en dat je gewoon een asociale aanbetaling moet doen, welke je never nooit terug krijgt mocht de schoen niet naar wens zijn. Maar hey, hoe kan deze schoen nu niet naar wens zijn?

Alden Cooney Boot

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.