Alden Patterson Blauw Suède,

Alden Patterson Unlined Detail

We blijven even shoppen bij Need Supply vandaag. Ze hebben namelijk net een pracht schoen van Alden op voorraad binnen gekregen en deze wilde ik jullie niet onthouden. Het is niet eens een echt typisch modelletje zoals we gewend zijn van Alden. Deze blauw suède Patterson is voor Alden begrippen zeer slank en subtiel. Uiteraard is deze wel weer zeer kwalitatief hoogstaand zoals we van dit mooie label gewend zijn.

En mocht je gister na die AM90 gedacht hebben: “Ja blauw suède schoenen heb ik nodig, maar geen sneakers…” Dan is dit absoluut de schoen voor jou. Geschikt voor de lente en de zomer, ik zal er geen winter mee gaan door banjeren. Daar heb je andere Aldens voor. De schoen is ongevoerd, vandaar het slankere uiterlijk. De zool is Good Year welted en vastgezet met witte contrasterende stiksels. Een uiterst prima schoentje, exclusief verkrijgbaar via Need Supply.

Alden Patterson Unlined

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.