Basil Racuk Bag,

Basil Racuk Jack Bag Detail Crop

Deze tassenmaker moet je niet verwarren met de fietstassen maker Basil. Basil Racuk is een baas wanneer het om vette tassen gaat. En in tegenstelling tot die schoentjes deze ochtend is een tas van Basil Racuk niet te betalen. Effe serieus, wie gaat er nu een dikke 1400 dollar voor een tas neer leggen? Maar toch, wilde ik de tas hier even laten zien. Het is immers een juweeltje.

Deze tas is gemaakt van geolied koeienhuid. Eventueel kan je hem ook krijgen in Buffalo huid, maar je raad het al, dat drijft de prijs enkel verder omhoog. Van buiten oogt de tas uiterst clean. De Jack is een slanke laptop tas, die dankzij een belachelijke hoeveelheid aan vakken aan de binnenkant ook meer kan meeslepen dan enkel je laptop. Overigens is het wel bijzonder te noemen dat hetgeen om je laptop beschermd mee te vervoeren duurder is dan de gemiddelde laptop, maar dat terzijde. Kijk, geniet en laat je dollars vloeien als je echt niets beters meer weet te kopen.

Basil Racuk Bag

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.