Benzak goes flannel,

Benzak Denim Flannel Cap Front

Zelf heb ik een jaar of 9 fanatiek honkbal gespeeld en uiteraard verzamelde je de nodige apparel, van je eigen club of van favoriete clubs uit natuurlijk de Verenigde Staten. Zo had ik ook eens een flannel cap, en god wat was dat een lekkere cap. Benzak dacht daar niet heel anders over, want over slechts twee weken komt hun blauwe flannel cap uit, maar dan wel in een zeer gelimiteerde oplage.

Trots en dik als de denims die Benzak normaal gebruikt staan de initialen op de cap, BDD of voluit Benzak Denim Developers. Al mag je gaan twijfelen of het enkel denim developers moet heten, lekker bezig. Zoals gezegd zeer gelimiteerd, want slechts 25 stuks zullen er ooit gemaakt worden van deze cap met 18 oz. flannel, afwerking zoals je van een US made cap mag en kan verwachten en dat allemaal in een jaren 30 stijl bijeengebracht.

Benzak Denim Flannel Cap

Als trouwe lezer van OurBubble kun je nu wel heel gemakkelijk aan één van deze caps komen, samen met BDD geven wij namelijk 40 procent korting weg op iedere pre-order. Wat je daarvoor moet doen? Vrij weinig eigenlijk, want je bestelt de cap via de Benzak shop en vult de code FFFPREORDER in. De zondag kunnen wij echt niet gemakkelijker maken, maar wees er op tijd bij!

Benzak Denim Flannel Cap Front

 

Tags from the story

1 Comment

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.