Billy Kirk Large Carry All,

Billy Kirk Carry All Large Detail Crop

Ergens in 1999 zijn Chris en Kirk Bray een accessoires label begonnen, Billy Kirk. En al 14 jaar lang maken ze de ene na de andere klassieker. Alles wordt in huis gemaakt, of ze besteden het werk uit aan de Amish in Pennsylvania. Dus een Handmade in the USA label komt op ieder item. De producten worden samengesteld van zorgvuldig uitgezocht nylon, leder en/of canvas. Veruit mijn favoriet is deze weekendtas.Hoewel wellicht te klein voor een echte weekendtas, kan er belachelijk veel zooi in. En de opening is een stevige stalen scharnierende beugel. Erg nice, beetje ouderwetse dokterstas. Deze versie is van canvas en leder met een nylon voering. Waterdicht als een malle, stevig als de pest. En ja, hij wordt mooier met de tijd, de Billy Kirk Carry All.

Billy Kirk Carry All Large

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.