Clarks Originals Desert Boot in het grijs met blauw,

Clarks Desert Boot Grijs Blauw Detail Crop

Na de Red Brick variant en de versie met de groene zool, heeft Clarks nog meer kleuren voor ons in petto. En zeg eerlijk ook deze combinatie is weer verdomde vet. Hoewel het lijkt natuurlijk wel alsof je een heel Smurfendorp hebt platgestampt met die blauwe crêpe zool. Lichtgrijs en blauw matchen immer prettig.Wat rock je nu boven een paar grijs blauwe desert boots? Sowieso is een raw denim altijd goed. Maar mocht je wat willen experimenteren, trek je gewoon een gekleurde chino uit de kast en klaar ben je. Simpel button down shirt erop, en fijnstampen die paddenstoelen huisjes.

Clarks Desert Boot Grijs Blauw

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.