Cold Method Floral Shirt,

Cold Method Floral Detail

Crap, moeten we dit label nu weer Hollands Glorie noemen, of is dat met een designer van Belgische komaf aan het roer not done? A fuck it, ze profileren zichzelf als Dutch Label, dus we noemen het gewoon Hollands Glorie. En wanneer de Rode Duivels het verder schoppen dan ons straks in Braziliƫ 2014, zijn we toch allemaal weer even Belg. Anyways, Cold Method dus.

Het is volgens mij absoluut de eerste keer dat we hier over dit label schrijven en dat terwijl het label 4 jaar ouder is dan wij en we toch op zijn minst het fatsoen hadden moeten hebben om ze eens aan te halen hier. Nou bij deze, en hoe! Bloemen prints zijn helemaal top in het komend seizoen en bij Cold Method hebben ze voor de moderne Dandy’s een vrij prettige bloemen print aan een shirt gehangen. Het shirt zelf is slim fit, en volstaat aan alle eisen van deze dag. Best een behoorlijk must have.

Cold Method Floral

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.