Denham zomer Parka II,

Denham Parka Zomer Detail Crop

Een week of wat geleden schreef ik hier over een Camo Parka van Denham. Perfect voor de zomer. Nu heeft die grootgrutter in Duitsland gewoon dezelfde parka in een stuk subtielere kleurencombi hangen. Perfect voor de lui die camo leuk vinden, maar niet om zelf te dragen. Zeg maar zoals ondergetekende zich vaak voelt.

En ja, we linken weer door naar Zalando. En nee, we zijn de kleine lokale shops niet vergeten. Maar het ding is, niet iedere kleine shop heeft prima productafbeeldingen beschikbaar. Daarnaast moet je toch ook een Duitse grootgrutter credits geven voor het op voorraad nemen van een dergelijk vet label. Hollands Glorie, verkrijgbaar in Duitsland. Het kan slechter toch?

Denham Parka Zomer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.