Deus 3/4 Raglan Shirt,

Deus Raglan  Kwart Detail Crop

Om een onverklaarde reden heb ik een voorliefde voor 3/4 Raglan Varsity shirts. Waar het vandaan komt durf ik niet te zeggen. Het zal die drang naar Ivyaanse Americana wel zijn. Het heerlijk label Deus doet voor komende zomer even een bescheiden duit in het raglan shirt zakje. En zeker niet onverdienstelijk!

Integendeel zelfs. Dit shirt is belachelijk goed te noemen. Ze hebben nog een variant, maar die kent een naar mijn smaak te grote print op de rug. Dit shirt hieronder met enkel een print op de voorkant is een tikkie subtieler. De afwerking van beide shirts is overigens bijzonder prettig. Het heeft haast een lichte vintage look en feel. En dat zonder dat de prijzen direct in lijn met LVC liggen, sterker nog de prijzen zijn gewoon goed te noemen. Dit shirt spotte ik bij FreshCotton.

Deus Raglan 3 Kwart

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.