Filling Pieces 2013 Drop,

Filling Pieces Zalm Rood Detail Crop

Wat gaat Filling Pieces toch ongekend hard de afgelopen weken. Serieus, er wordt een 2013 lijn gedropt en bam, alle servers liggen ineens plat. Haters meteen haten, maar mensen, jullie komen allemaal vanzelf wel aan de beurt. En is het niet via hun eigen shop, dan koop je Filling Pieces wel in een van de vele independent shops welke ook lekkere voorraden FP’s hebben genomen.Zo zag ik bij OntFront zaterdag nog schoenen genoeg liggen, en hebben onze vrienden van Afura ook net een gedeelte van de collectie online gegooid  Met een van mijn persoonlijke favorieten er gewoon ook nog tussen. De Low Top in het rood met een hiel van Zalm leer. Hoe vet is dat! Unieke shit op een paar handgemaakte schoenen. Overigens is er ook nog een variant met legitieme Python leer verkrijgbaar. Yep, Filling Pieces is het spel duidelijk naar een hoger level aan het brengen. En de prijzen? Die gaan langzamer omhoog dan het niveau  Een win win situatie voor ons allemaal. Mocht de Filling Pieces webshop uitverkocht zijn, check ze dan gewoon bij Afura of OntFront.

Filling Pieces Zalm Rood

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.