Filling Pieces Mountain Cut,

Filling Pieces Mountain Cut Cherry Detail Crop

Zo dan, en nu allemaal doorklikken naar FreshCotton. By far de beste schoen uit de Filling Pieces Spring Summer 2013 collectie ligt daar nu op voorraad. De Mountain Cut in een Cherry kleur met een zalm lederen hiel. Yep, there I said it, mijn absolute favoriet uit de collectie. En dat riep ik al toen die preview film net gedropt was. 

Hoe zalm leder zich houdt tegen de tand des tijds durf ik niet te zeggen. Maar fuck it, deze Cherry rode knallers zijn gewoon goed. Sowieso is deze lage variant van de op Hiking Boots gebaseerde sneaker erg vet. Ik vond die hoge versie met die Capsule Collectie van LN-CC dope, maar deze lage versie verslaat hem toch zeker wel. Mocht je de Hiking look niet dope vinden, kan je altijd deze Low Top nog checken. Anyways, Filling Pieces zijn aan en koop je online bij FreshCotton of Afura.

Filling Pieces Mountain Cut Cherry

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.