Filson rode Briefcase,

Filson Red Briefcase Crop

Ongekend wat maakt dat Filson toch een belachelijk vette tassen. Sowieso is deze Barbour killer uit de US behoorlijk lekker met hun hele OG outdoor game. Maar eerlijk is eerlijk, hun tassen lijn scoort wel de allerhoogste punten. Zelf ben ik vooral fan van de Briefcase en de grotere broer, Large Briefcase. (what’s in a name? – red.)Van die Large Briefcase heeft Filson ook een prachtige rode variant uitgebracht. Nu had ik al eens eerder een serie in het rood voorbij zien komen, maar toch blijft het iedere keer weer schik wanneer die zo’n knalrode unit op je netvlies verschijnt. Uiteraard is ook deze gemaakt van het meest stevige canvas denkbaar en aangevuld met wat heerlijk dik leer. Oh ja, vergeet haast te melden dat deze tas uit de Red Label een collab is van Filson en Nanamica. Nah ja, lekker belangrijk, het is gewoon een vette tas.

Filson Red Large Briefcase Full

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.