GANT Stockholm Calling: Take Ivy zomer look,

Outfit Crop

Mike schreef eerder al dat we met OurBubble in een zware competitie zitten om een interview met Christopher Bastin te winnen. Een contest uitgeschreven door GANT. Erg vet natuurlijk, wat moeten wij er voor doen? Tijdens een relaxte avond bij GANT Haarlem werden de spelregels uitgelegd. Ieder blog moet vier outfits bedenken met de GANT kleding uit de shop. En hoe pakken wij dat aan dan?
Zoals bekend heeft Mike de vertaling van Take Ivy in het Nederlands op zich genomen. Sterker nog, via Take Ivy heb ik Mike leren kennen. Het leek ons dan ook niets dan logisch om die stijlbijbel erbij te trekken en daar ons door te laten inspireren. Nu kennen we het boek van binnen en buiten, dus de foto’s waren vrij snel gekozen. Voor outfit nummer 1 zijn we gegaan voor deze plaat.

Outfit 1

Gezien het feit dat de winkel natuurlijk volhangt met items uit de zomer collectie was dit een vrij simpele keuze. Het is haast meer Prep dan Ivy, maar daardoor sluit die perfect aan bij de huidige collectie van GANT. Daarna volgde het uitzoeken van de kleding. En ik moet zeggen, de huidige collectie gemaakt voor ons concept. Als shirt zijn we gegaan voor deze schitterende Selvedge Madras Button Down.

GANT Selvedge Madras OBD

 

Ook de short was snel gevonden. We zijn gegaan voor een short uit de Michael Bastian lijn. Een Madras short met Olijfgroen als basis kleur. Redelijk Prep, maar niet te uitbundig. De stoffen van beide items zijn licht en dun. Heerlijk voor wanneer de zomerse temperaturen ons land eindelijk bereiken.

GANT Madras Michael Bastian Short

En het eindresultaat van deze combinatie? Die valt aan het eind van de week te bewonderen op onze Facebook Pagina.

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.