Gitman Vintage Linnen Pop Over,

Gitman Vintage Linnen Pop Over Detail Crop

Is het al zomer? Damn na dit prima weekend, weten we eindelijk weer een beetje wat zonneschijn betekend. Meteen druk in de weer om een nieuwe zomer garderobe in elkaar te klussen. Ik spotte dit vette shirt van Gitman Vintage bij Need Supply en het lijkt mij een uiterst goed shirt voor de zomer. Eigenlijk klopt alles wel zo’n beetje aan dit shirt.

De kleur is natuurlijk top, laten we daar mee beginnen. Daarnaast is het shirt van linnen, wat voor de zomer altijd pluspunten¬†oplevert. En dan gewoon het model van het shirt zelf, het borstzakje, de iets smalle kraag voor de nonchalantere look. Serieus, alles klopt dus echt aan dit shirt. Uiterst prima bij een chino of een mooie denim. Paar Sebago’s erbij en klaar ben je.

Gitman Vintage Linnen Pop Over

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.