Gitman Vintage zomerse outfit,

Gitman Vintage Outfit Crop

Daar zat je zondag dan. Je had de weerberichten gehoord, maar tegelijk had je ook geen idee wat je moest rocken. Hoe werkt dat ook alweer met temperaturen boven de 20 graden. Wat de fuck moet je dan weer dragen? Yep ook voor mij is het alweer te lang geleden dat ik daar over na heb moeten denken, dus blij als een kind toen ik deze outfit van Gitman zag.

Jawel, we doen niet enkel 1 itempje bespreken, we gaan direct door voor een hele outfit. En dus een Gitman uniform. Het shirt is typisch Gitman, gewoon prima van een mooie Chambray stof en een relaxde fit. De short is een vette, gewoon vies wit met een print. De stof van de short is een mix van katoen en linnen, dus luchtig genoeg voor nog warmer weer. En welke schoenen dan? Nou in principe kan iedere schoen van Quoddy hier haast wel onder, maar persoonlijk zou ik voor deze gaan. En nu maar hopen dat het ooit nog warmer gaat worden.

Gitman Vintage Outfit

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.