Herschel Supply Co. x Stussy,

Herschel Supply Co Stussy Duffel Detail

Met Stussy heb ik een haat liefde verhouding, voor Heschel Supply Co. niets dan liefde. Stussy is soms heel vet, soms extreem ruk en vaak middelmatig. Laten we dan genieten van wat heel vet is en de rest vergeten. Een beetje positiviteit mag ook wel weer na die post van deze ochtend. Dus een Herschel Supply Co. en Stussy collab, een best geslaagde collab, als ik zo vrij mag zijn.

In de collab hebben ze 3 tassen in 3 kleurencombinaties. Veruit de beste tas van die negen is deze duffel in het khaki met fleurige print. Prima weekendtas, ook goed voor mee naar het strand. Sowieso heeft het wel een strand vibe die collab. De rugzak is mij iets te basic en die tote is leuk, maar die duffel is gewoon goed. Praktisch en ruim in khaki met een goeie print, heb je eigenlijk meer nodig?

Herschel Supply Co Stussy Duffel

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.