Libertine Libertine Crewneck Pocket Sweat,

Libertine Libertine Crewneck Pocket Sweat Detail Crop

Pocket tee’s, Libertine Libertine heeft hier diverse units van op de markt gebracht. En zeker niet onverdienstelijk. In tegendeel, ik kon ze toch zeker wel waarderen. Maar ze hebben nu weer eens wat nieuws bedacht bij dit verdomd fijne label. Pocket Sweatshirts. Waarom ook niet, shit we dragen hier vaker truien dan tee’s in dit land dus ik ben voor.

Ze hebben voor deze collectie de lijn van blauw tinten en bloemen lekker doorgetrokken, zo ook in dit sweatshirt. Staat hem prima. Contrasterende boorden, goede details her en der verstopt op het shirt. Ja, Libertine Libertine bewijst wederom waarom er fans van dit label rondlopen. En ondergetekende is absoluut een fanboy in de positieve betekenis van het woord. Libertine Libertine vindt je overigens bij FreshCotton.

Libertine Libertine Crewneck Pocket Sweat

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.