Mark McNairy Seersucker Jacket,

Mark McNairy Seersucker Jacket Detail Crop

Over de pasvorm van het jasje bij dit model gaan we het niet hebben. Duidelijk dat het model effe zijn buik in had moeten houden, of wat meer had moeten bankdrukken voor een bredere schouder partij, zodat die een maatje groter had kunnen pakken. Waar het om gaat is dat dit gewoon een vet jassie is. Seersucker blazers zijn sowieso top. En Mark McNairy kan daar wel wat mee, zo blijkt.

In het kader van positivisme, pleurt Mark her en der wat bloemen op deze verder eenvoudige blazer en bam. Een klassieker is geboren. Rock hem met een verwassen denim, een witte of gekleurde chino, of een short wat mij betreft. Maar rock hem wel met een smile. Wat een ongelovelijk baas is Mark McNairy. Schijt aan alles en niets te serieus nemen, yep, hij kan meer dan vette schoenen laten maken. En veel meer dan degelijke merken in goede banen leiden. Geef hem een volledige vrije hand en bam, instant vrolijkheid.

Mark McNairy Seersucker Jacket

Tags from the story
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.