Mikey’s Garment Supply,

MGS Sneaker Detail

Damn, even een klein primeurtje hier bij OurBubble. De man die ons die gruwelijke varisty’s bracht en de Nederlandse vertaling van Take Ivy heeft geregeld komt weer met een nieuw project. Hij is gevraagd om voor de mannen van Aliveshoes een schoen te creĆ«ren. Het betreft hier een kickstarter project, dus samples zijn er nog niet en zullen we het nog even met de mock-ups moeten doen.

Het idee van Aliveshoes is dat ze een aantal designers en vooraanstaande personen vragen om een schoen te ontwerpen. Wanneer er genoeg in de pre-sale verkocht zijn, dan gaat de schoen in productie. De productie vindt plaats in ItaliĆ« en met enkel goeie materialen. Aliveshoes kent een historie in de schoenenwereld, check die hier. Overigens heb ik in de wandelgangen gehoord dat er mogelijk sprake is van een nieuwe varsity release. Maar first things first, check die schoen. En vind je hem vet, zorg dan dat die in productie komt. Een paartje Mikey’s Garment Supply’s aan je voeten kan haast niet mis gaan lijkt mij.

MGS Sneaker

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.