New Balance 1300 Day Tripper,

New Balance  Daytripper Detail Crop

Natuurlijk heb ik ooit gezegd dat mijn favoriete New Balance schoentjes uit de UK komen, maar holy crap. Deze Made in the USA New Balance 1300 Daytripper mag er toch ook zeker wel zijn. De 1300 is echt een uiterst fijne schoen om te zien. En deze kleurencombinatie maakt het wel helemaal top. De Day Tripper pack welke ik eerder voorbij heb zien komen was mooi, maar toch zeker niet zo vet als deze.

Het faal blauwe gaat prettig met het grijs van de zool en de donkerblauwe mesh panels. Uiteraard komt deze 1300 met het bekende ENCAP schokabsortie in de hak. En ik gok dat dit wel een van de betere sneakers is voor de day trip. Simpel omdat je hem met iedere outfit kan matchen en de NB 1300 fucking comfortabel is. Lekker bezig bij New Balance en top dat Need Supply ze alweer op voorraad heeft.

New Balance 1300 Daytripper

 

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.