Nike Air Force 1 Red Suede,

Nike AF Red Suede Detail

Het blijft een van de meest geliefde schoenen van Nike, en zelf heb ik maar 2 paartjes AF1’s. Ik weet het niet, de schoen is gewoon niet helemaal mijn ding. En omdat het een must have in je collectie is, heb ik er ooit 2 op de kop getikt, maar veel dragen doe ik ze nooit. Schoenen die veel draagtijd zien bij mij zijn bijvoorbeeld de Blazers en Pre Motreals, bij voorkeur in rood su├Ęde.

En toen ineens dropte Nike deze AF1’s. Ongekende schoonheid, wellicht door de subtiele verwijzing naar de door mij zo geliefde Blazers. En dan ook nog in een van de beste kleurencombo’s ever. Een match made in heaven kunnen we zeggen. Anyways, ik gok dat dit voor het eerst sinds tijden weer eens een AF1 wordt welke wel de weg van FreshCotton richting OurBubble HQ gaat vinden, deze sneaker is dope!

Nike AF1 Red Suede Crop

Tags from the story
, , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.