Nike Air Trainer 1 “Gucci”,

Nike Air Trainer Gucci Crop

Hoe weinig ik ook met Gucci als fashion label heb, hoe vet ik deze Gucci inspired Nike Air Trainer 1 vind. Sowieso is de de OG der Trainers een van de vettere Nikes. En is deze schoen meerdere malen ontkomen aan het verhoereringsmodel van Nike. Wat dus een goed punt is. Sneakerheads gaan nog steeds los op de Trainer 1 en de bruin su├Ęde “shima shima“staat hier nog steeds te pronken in de kast.

Maar deze Gucci inspired versie van de Trainer zal er over niet al te lange tijd naast gaan staan. De schoen is clean, heel clean. Een groene zool een rode midsole en verder enkel zwart leder wat de klok slaat. Een Nike logo in het goud op de hiel en een rood met groen logo op de tong maken de schoen helemaal af. Deze schoen zou nog weleens de verrassing van 2013 kunnen zijn. Briljant Nike, briljant!

Nike Air Trainer 1 Gucci

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.