Nike Dunk Free,

Nike Dunk Free Crop

Nike, sorry, wellicht was ik niet al te vriendelijk deze week. Maar je moet mij ook wel beter op de hoogte houden. Shit, ik vond deze foto ineens. En ik heb weer hoop. Hoop op een goede afloop. Hoop op eerherstel voor de Dunk. Nike, je weet wel, die schoen welke je als eerste verhoereerd hebt. Nee dat is geen Nederlands Nike, maar het beschrijft wel wat ik voel. Nike wanneer brengen jullie dit juweeltje uit?

Ja het is weer een Dunk, en ja hij wordt weer misbruikt in een onmogelijke hybride variant. Maar zo op deze eerste foto lijkt het wel een verdomd lekker geslaagde hybride variant. Een Dunk Free, met iets wat lijkt op een Huarache sock liner. En dan die hiel, geleend van de Yeezy met wat verbeelding. En gewoon verbeterd, kunnen we zeggen. De kleurencombo is ook prima. Nu alleen nog een releasedate, een fatsoenlijk prijs en we zijn klaar. En je weet me maat, je mag mailen voor mijn adres, of ik kom ze zelf wel bij je ophalen, ook goed. Deal?

Nike Dunk Free

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.