Nike Free Chukka Woven,

Nike Free Chukka Woven Detail Crop

Dit is wel weer even een verdomd heerlijk schoentje zeg. Sowieso scoort deze schoen pluspunten vanwege het Woven bovenwerk, maar de rest klopt eigenlijk ook allemaal aan deze schoen. Het is een Chukka, en doet heel erg denken aan die Lunar Chukka’s van tijden terug. Maar dan komt die niet op die ubergehypte Lunarsole, maar met de iets minder gehypte Free-sole. Nou ja, minder is natuurlijk een groot woord.

Momenteel doet Nike namelijk erg hard hun best om die Lunar en Free zooi bij zoveel mogelijk bloggers op het beeld te knallen. En nee, wij worden hier helaas nog niet in meegenomen. Uiteraard staan we open voor omkoping, welk blog niet? (maat US10 Nike, mocht je meelezen!, -red.) Anyways, deze schoen is dus gewoon ernstig vet. Hij is er ook in een zwarte kleurstelling, maar deze lichte variant kent toch wel mijn voorkeur. Al was het maar omdat het ooit nog wel zomer gaat worden.

Nike Free Chukka Woven

Tags from the story
, , ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.