Nike Pre Montreal “Tape” pack,

Nike Pre Montreal Racer Tape Pack Crop

Godverdomme, ik denk wanneer Nike ooit iets op OurBubble leest, free shoes wel volledig uitgesloten gaan zijn. (if not, ik draag een US 10..) Nadat ik gister de Roshe Run tot nieuwste hoer van Nike heb benoemd, vraag ik me vandaag af wat ze in vredesnaam dachten toen ze besloten om de Pre Montreal te verkrachten. Even serieus, Nike, gaat het met je?

De Pre Montreal was de schoen waar je niet mis mee kon gaan. Subtiele slanke klassieker, welke in haast elke kleurencombo prima te dragen valt. En nu komt Nike ineens met een Crocs editie van deze Pre Montreal. Er zal vast een logische high tech verklaring zijn voor het lelijke materiaal wat ze gebruikt hebben voor deze schoen. Maar serieus Nike, ontsla de dwaas die dit bedacht heeft. Over release data en shit is mij nog niets bekend. En ik mag hopen dat dit gewoon een sick joke is van ze. Doe mij maar gewoon deze, of deze Pre Montreal. Die zijn vet, in tegenstelling tot de “Tape” pack hieronder.

Nike Pre Montreal Racer Tape Pack

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.