Nike Roshe Run FB,

Nike Roshe Run FB Crop

Deze variant van de Roshe Run kan twee kanten op gaan. Je haat hem, of je vindt hem super vet. Een middenweg is er niet. De Roshe Run is overigens wel echt de hoer van Nike aan het worden. De hoeveelheid aan versies die van deze schoen in zijn jonge jaren al is verschenen is ongekend. Doet me denken aan de Dunk revival jaren terug. 

Maar terug naar deze Roshe Run FB. De voetballiefhebbers zien hier meteen de kleuren en de lijnen van de Mercurial voetbalschoen in. En zelf vind ik deze mix van stijlen bijzonder goed geslaagd. Ik lees veel haat op de grote Swoosh op de neus, maar in mijn beleving maakt dat de schoen juist af. Het is spijtig dat de Roshe Run voor geen meter zit aan mijn voeten, anders had ik wel een paar of wat in de kast liggen.

Nike Roshe Run FB

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.