Nike x Fragment Design Convertible Jacket,

Nike Fragment Design Convertible Jacket Detail

Nike heeft nog meer leuk nieuws. Die Gucci rammers van gister waren top, sowieso, maar Nike heeft in Japan de banden aangetrokken met Hiroshi Fujiwara, de creatieveling van Fragment Design. Vet, maar wat levert ons dat op, hoor ik je vragen. Nou 100% Japan-made Polyester renjassies. Die ook nog eens te converten zijn naar eenvoudige bodywarmer-achtige units.

Gaat lekker bij OurBubble? Ja, heus. Deze jackets zijn echt vet. Super lichtgewicht, en houden je lichaam op temperatuur tijdens het hollen. Wat kan je nog meer nodig hebben? En, mocht je net zo a-sportief zijn als ondergetekende, dan zijn dit ook prima jassen om mee door de stad te lopen. Hoewel ik toch zou adviseren om deze jas te gebruiken waarvoor die bedoelt is. Hardlopen, heel hardlopen.

Nike x Fragment Design Convertible Jacket

Tags from the story
,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.