Penfield Paraplu,

Penfield Paraplu Detail

Wat een feest, de vrieskou is eindelijk uit de lucht. Ik geloof zelfs dat we vannacht eindelijk de eerste nacht zonder vorst hebben gehad. En dus gaan we nu echt het nieuwe seizoen is. Zoals gebruikelijk doen we dat met veel regen. Regen die valt op de meest gare momenten, net wanneer je loopt van de trein naar je werk. Of van je parkeerplaats naar je restaurant. Je moet je paraplu weer meenemen dus.

Daar die dingen altijd sneuvelen, gejat worden of door jou met je half aangeschoten kop in de kroeg achtergelaten worden, zal je wel weer toe zijn aan een nieuwe paraplu. Wat te denken van deze van Penfield. Niet te duur, weinig poespas. In het blauw met een houten handgreep en groot de Penfield naam er op geprint. Dit ding kost nog geen 40 euro en houdt je droog. Lijkt mij een behoorlijke no-brainer dat je deze nu nodig hebt.

Penfield Paraplu

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.