Polo Polka Dot Bow Tie,

Polo Ralph Lauren Bow Tie Detail Crop

We blijven nog even shoppen bij ASOS vandaag, want oh shit hebben zij even een goeie bow tie op voorraad. Van een van de lekkerste prep labels op de markt, Polo Ralph Lauren. Yep, je haat het label, of je houdt er van. En ik weet hoe erg kapot het is gemaakt door die types met 6 polo’s over elkaar. Maar hey, die droegen eerst 3 Aussies tegelijk, dus kan je het ze kwalijk nemen?

Anyways, terug naar de Bow Tie van Polo Ralph Lauren. Alles klopt gewoon. De Bow Tie is een zelfstrikker, zoals het hoort. Al die valsspelers met voorgeknoopte units kan je haast niet serieus nemen. Een ware gentleman neemt even de tijd om zijn Bow Tie bewust niet perfect te knopen. Want laten we wel wezen, als echte Bow Tie drager wil je toch wel even laten zien dat je weet hoe het hoort. Overigens mag je wel iets beter je best doen dan het model op de foto, maar dat is mijn bescheiden mening.

Polo Ralph Lauren Bow Tie

Tags from the story
, ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.