Post O’Alls Menpolini Shorts,

Post OAlls Short Detail

Post O’Alls, ook wel bekend als Post Overalls, beschikt over de gave om ongekend hard in te komen met hun absurde prijsstelling. En wanneer je naar de details in de kleding kijkt, dan vergeef je het ze ook gewoon nog. Het is lastig te beschrijven waarom je van het ene merk het niet pikt, en bij het andere merk met een glimlach een dikke 250 euro voor een short af tikt. 

Oké, misschien is die glimlach wat overdreven. Maar zeg zelf, deze short is weer heerlijk fijn uitgevoerd. Sowieso is de Amerikaanse Calico Print top, die je overigens ook weer terug vindt in de voering van de zakken, niet gek, helemaal niet gek. Vervolgens kent de broek twee steekzakken, een ticket pocket en twee kontzakken. Dan is die ook nog eens gebaseerd op workwear uit de vroege jaren 30 van de vorige eeuw. Zeg eerlijk, deze short van Post O’AllsPost O'Alls Short is gewoon top!

 

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.