Saturdays Surf NYC Bowery Chest S Sweater,

Saturdays Surf Sweater Detail

Das een heleboel woorden om gewoon een trui aan te kondigen. Maar hey het is van Saturdays Surf NYC, en die zijn wel van een beetje marketing en zo. Mooi verhaal hoor, met dat Saturdays Surf, maar onder aan de streep gaat het natuurlijk gewoon om de knaken. En die gaan ze zeker wel verdienen met een drop als deze. Simpele basics, we kunnen er geen genoeg van krijgen.
En dat is dus precies wat deze sweater is. Een hele simpele maar doeltreffende basic. De S op de borst laat duidelijk zien dat het van Saturdays Surf is, en verder vind je bijzonder weinig branding op de trui. Die trui is overigens wel weer van een heerlijk zacht katoene sweatstof gemaakt en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Voor de verandering gooien we hier eens een licht blauwe neer, maar de grijze en groene zijn ook best prima.

Saturdays Surf Sweater

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.