Stockholm calling,

gant rugger logo

Vanavond schuift Team OurBubble aan tafel met een select groepje mede bloggers. De reden hiervoor is een heerlijk diner met de mensen van Gant, zij willen graag zien wat juist wij nu doen met de nieuwste collectie van Gant.

Want schrijven over het Zweedse merk kunnen we wel, regelmatig komt hier het mooiste van vooral de Rugger collectie voorbij. Maar vanavond mogen we laten zien hoe wij de stukken van de collectie graag willen combineren, in een contest tussen alle aanwezige bloggers. Op het menu (van de contest) staat eeuwige roem, promotie op de website van Gant, en de store in Haarlem zal een tijd lang de winnende combinaties tonen in de etalages. Partner van deze avond zal de Esquire zijn, die ook hun sociale netwerk en website zal gebruiken om de winnende blogger nóg meer aandacht te geven.

Daar blijft het niet bij, als hoofdprijs staat zelfs een reis naar Stockholm klaar, om aldaar Christopher Bastin te ontmoeten, dé creatieve directeur van, jawel Gant. Al met al reden genoeg om onze mouwen op te stropen en aan de slag te gaan! Uiteraard houden we jullie op de hoogte van alle ontwikkelingen. Hou ook de Sociale Kanalen hiervoor in de gaten.

GANT Anegang

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.