Suit Dargo Linnen Shirt,

Suit Linnen Shirt Detail Crop

Zoals jullie inmiddels wel gemerkt hebben zijn we hier bij OurBubble behoorlijk fan van Suit. Dit label uit het hoge noorden scoort gewoon dikke punten wanneer het gaat om prijs kwaliteit verhoudingen. Daarnaast lopen ze ook zeker niet achter wat betreft de look en feel van hun producten. In tegendeel zelfs, hun shit is best bijzonder up to date.Dit Dargo shirt bijvoorbeeld. Yep chambray kennen we wel, dus wat dacht je van een nog iets lichtere stof? Linnen, maar dan wel ondergedompeld in een blauw bad van indigo. Effe een contrasterende pocket op de borst en bam, klaar ben je. Wanneer straks de pleuris uitbreekt in Holland en we wel temperaturen hebben van 30 graden Celsius, dan had je gewild dat je vandaag dit shirt gekocht had.

Suit Linnen Shirt

 

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.