Vans Era Aloha,

Vans Era Aloha Detail Crop

Dit zou zo maar eens de ultieme zomer Vans van 2013 kunnen zijn. En precies op tijd. We hebben toch al gauw een paar dagen achter elkaar zon. En dus is het tijd voor spierwitte canvas sneakers. Gelukkig zou Vans Vans niet zijn als ze niet zouden komen met goeie prints en mooie details. En dat alles op een schoentje van net 80 euro. 

Oké, 80 euro voor een canvas Vans is wellicht niet de prijs die je er vroeger voor gegeven zou hebben, maar laten we wel zijn. Alles is duurder geworden. En een goed paar sneakers voor onder de 100 euro lijkt mij altijd een mooie deal. En in dit geval krijg je hiervoor een mooie witte canvas sneaker, met bloemen print lining, bruine veters en een bruine lederen heeltab. En die mix is gewoon bijzonder lekker. Check ze bij FreshCotton.

Vans Era Aloha

 

Tags from the story
, ,
Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.