Wood Wood Paradiski Shirt,

Wood Wood Polka Dot

Een Indigo blauw katoenen shirt met Polka Dots. Mocht je daar nu nog geen een van in je kast hebben hangen, check deze van Wood Wood dan eens. Geloof ons nou maar, wanneer we zeggen dat je deze lente absoluut een polka dot item moet hebben. Een Polka Dot is het nieuwe zwart. En al was het niet eens omdat het een trend is, een goeie Polka Dot is gewoon vet.

Wood Wood is al enige tijd een absolute hit binnen de gelederen van OurBubble. En ook met de laatste collectie bewijzen ze maar weer eens waarom dat zo is. Dit jaar komen ze met minder tee’s met prints, maar met meer goeie sweaters en button down shirts. Net weer een level hoger, en nog immer ernstig vet!

Wood Wood Polka Dot Shirt

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.