Alden PTB Chromexcel,

Alden PTB Chromexcel Detail

Nu je vanmorgen dankzij je Chinese aankoop weer een paar knaken hebt bespaard, kan je nu zonder enige vorm van schroom wel even richting NeedSupply surfen. Ze hebben namelijk de PTB in Chromexcel van Alden op voorraad. De PTB is de absolute must have zomerschoen van dit label. Overigens doet die het ook prima in de lente of herfst. Maar wat is nu een PTB?

Eigenlijk is het fucking simpel. De PTB is een Plain Toe Blutcher. Tsja, een simpele eenvoudige schoen zonder toe cap op broguering of dergelijke poespas. De PTD is clean, simpel en tijdloos. En Alden heeft voor de verandering maar weer een heerlijke lap Chromexcel laten aanrukken ui de Horween looierij voor deze Plain Toe Blutcher. Godskolere wat maakt een goede lap leer een wereld van verschil. Dit is by far een van mijn favoriete schoenen van het moment. Makkelijk onder een chino, een denim, en zelfs onder een short kan je er meer wegkomen.

Alden PTB Chromexcel

Tags from the story
,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.