ARC’TERYX Gamma Jacket,

Arcteryx Gamma Jack Detail Crop

Hier dan, nu we toch weer heerlijk door de regen mogen stampen en de temperaturen net te warm zijn voor een winterjas, dacht ik dat een goed regenjack wel in de smaak zou vallen. Wat te denken van deze ARC’TERYX Gamma jas? Wanneer het om pasvorm gaat staat ARC’TERYX hoog genoteerd in de ranglijsten van stijl. Maar ook als je gewoon technisch perfect materiaal wilt hebben moet je bij dit label zijn.

Avonturiers over de hele wereld zweren bij dit merk. Dus als je dan toch alleen aan het commuten bent door die urban jungle in de regen, moet deze jas ook zeker wel geschikt zijn. Lichtgewicht, waterdicht en wel ventilerend. Zo houdt die jas je droog van de regen en droog van zweet. Behoorlijk ideaal, en vreselijk stylish in mijn ogen. Sinds heden te koop in de Bijenkorf webshop, nice!

Arcteryx Gamma Jack

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.