Band of Outsiders Sailboat Sportscoat,

Band of Outsiders Blazer Crop

Pfffff, hallo hey! Gaat die even lekker daar bij Band of Outsiders. Vooraf zal ik direct zeggen dat deze sportscoat wel een tikkeltje hoog geprijsd is, maar kolere wat is die vet. Het Amerikaanse label Band of Outsiders heeft voor de verandering de productie verplaatst naar Italië voor dit jasje. En dat lijkt een puik besluit. De afwerking is top notch. 

Het lijkt een ongevoerde sportscoat zo van de foto’s te zien. De details zijn subtiel, dit in tegenstelling tot de all over zeilboten print. Maar juist die print maakt dit jasje. Dit is het hogere level van prep. Ik zie hem op een chino, in wit of beige. Maar op een hele lichte denim zal die het ook vast prima doen. Mooi Oxford Cloth Button Down shirt eronder. Een goede das er bij uitzoeken. Persol op je neus, klaar ben je. En met een sportscoat van een dikke rug aan, heb je vast ook wel centen voor de bijbehorende houten klassieke boot. Hoger niveau, hoger niveau. Wat een bazen Sportscoat van Band of Outsiders. Om je vliegtickets te besparen, ligt die ook gewoon op voorraad in Duitsland, bij SoTo.

Band of Outsiders Blazer

Tags from the story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.